VIP Travel

Utazási irodánk több száz nyaralási lehetőséget kínál, külföldön és belföldön egyaránt. Találja meg az ideális üdülést, és mi biztosítunk minden feltételt, hogy nyaralása tökéletes és felejthetetlen legyen!

  • a nyaralás mellé utasbiztosítást is ajánlunk,
  • segítünk repülőjegyet találni,
  • a legtöbb utazáshoz biztosítunk magyar vagy helyi idegenvezetőt,
  • valamint vízumügyintézést is vállalunk.
 

 

Ha kiválasztotta utazását, nincs más dolga, mint ajánlatot kérni online, weboldalunkon keresztül, vagy felkereshet minket Budapesten, Bajcsy-Zsilinkszky úti utazási irodánkban.

Több éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink bizalommal várják!

 

 
Utazzon velünk!
 
 
 
Nem tudja eldönteni, milyen típusú utat válasszon? Segítünk!
 
Egzotikus nyaralások
 
Ha egy különleges helyre szeretne eljutni, válasszon úti célként egy egzotikus országot: a kalandos Thaiföld; a tüzes táncok hazája, Kuba; a romantika és kultúra szigete, Bali; és a gyönyörű Kanári szigetvilág csak Önre vár!
 
 
 
 
Hajóutak
 
Ha imádja a tengert és a napozást, fizessen be egy hajóútra és járja be a Földközi- vagy Karib-tenger országait. Különleges hangulat, hatalmas modern hajók, csodaszép tájak fogadják az év minden időszakában.  
 
 
 
 
Körutazás, városlátogatás
 
Tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnének többet megtudni a kultúráról, az adott ország nevezetességeiről. Önnek nem kell programokat szervezni, csak élvezni a nyaralást; idegenvezetőink minden egyébről gondoskodnak.