VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Budapest ad otthont a világ legnagyobb Smart-találkozójának

2015-06-04 | viptravel

Budapest ad otthont a világ legnagyobb Smart-találkozójának

Augusztus 28. és 29. között rendezik meg a Smart Times nemzetközi személyautó-találkozót. Idén 15. alkalommal Budapesten tartják az eseményt, melynek célja a Smart-közösség összekovácsolása...

A nyár első napján, egy mozgalmas sajtóesemény keretén belül ismertették meg a szaksajtóval az idei fesztivál programjait és mutatták be a Smart legújabb modelljeit, a Smart Fortwo-t és a Smart Forfour-t, melyeket egy tesztvezetésen ki is lehetett próbálni.

A sajtótájékoztatót az Erzsébet téri Design Terminálban tartották, ahol a Smart márka vezetője, dr. Annette Winkler, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója és dr. Faragó Péter, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója is jelen volt. Az eseménynek 2011 óta évről évre új város ad otthont. A budapesti helyszín azért is különleges, mert ez az első főváros, ahol a Smart-találkozó megvalósulhat.

Az eseményre több mint 1200 Smartot és közel 3000 látogatót várnak a világ több mint 33 országából. A fesztiválra a belépés díjtalan lesz, és számos egyedülálló programmal készülnek a rendezők. Egy előzetes kísérőeseményen, augusztus 26-tól Magyarország legszebb vidékeit ismerhetik meg az autós túrákon résztvevő érdeklődők. A fő attrakcióknak augusztus 28-29-én a Felvonulási tér ad otthont, ahol koncertek, táncos produkciók, DJ-k és silent disco szórakoztatja majd a vendégeket. A legmeghatározóbb élmény minden bizonnyal a Smart parádé lesz, ahol a részvevő autók egy kétórás utat tesznek majd meg közösen, az út a Hungaroringtől a város központjába vezet a Duna-part érintésével.

A Smart-nap egy turisztikai jelentőségű esemény, ezért a Magyar Turizmus Zrt. örömmel segített a szervezésben, hiszen Magyarországon Budapest az idegenforgalom központja. A kis autók a környezettudatosságot sugallják, így a turisták is a tiszta levegőjű városra asszociálnak – hangzott el a sajtótájékoztatón. A különböző országokból érkezők számára a hagyományos attrakciók mellett magyarország trendi, fiatalos arcát is szeretnék megmutatni.

A budapesti Smart Times 15 találkozóra a részvételi regisztráció a www.smarttimes15.com oldalon érhető el, de természetesen nem csak Smart-tulajdonosokat várnak az eseményre, hiszen az érdeklődők Smart autókat próbálhatnak ki, és a márkával kapcsolatos workshopon vehetnek részt.

Forrás: turizmusonline.hu